#Atomicchat: Naveroka ku ji hêla bikarhêner ve hatî çêkirin

Depositphotos 7636349 s

Hûn û ez li ser Twitter, me bi gelên li Atomic Reach re rûniştinek sohbeta fantastîk kir ku li ser Naveroka Çêkirî ya Bikarhêner (UGC) diaxive. Li vir girîng û vekişînên sereke ji hene #AtomicChat Twitter sohbet, mazûvanî kir her şeva Duşemê di 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Pêketin @Atomic_Reach ji bo hemî nûvekirinên kirrûbirra naveroka we!

Ji bo kurt naveroka hilberîner, UGC peyvek e ku ji bo danasîna her forma naverokê wekî vîdyo, blogan, postên forma nîqaşê, wêneyên dîjîtal, pelên bihîstwerî, û celebên din ên medyayê tête bikar anîn ku ji hêla xerîdar an bikarhênerên dawîn ên pergalê an karûbarek serhêl ve hatî afirandin û ye bi gelemperî ji bo yên din xerîdar û bikarhênerên dawîn re heye. Ji naveroka ku ji hêla bikarhêner ve hatî çêkirin re jî navgîniya xerîdar (CGM) tê gotin. Webopedia

Sipas ji bo Gihîştina Atomî ji bo derfetek din a mezin!

AtomicChat-Bikarhêner-Çêkirî-Naverok

Hûn çi difikirin?

Ev malpera Akismet bikar tîne ku ji bo kêmkirina spam. Zêdetir agahdariya danûstandinên we çawa pêvajoy kirin.